5x tips voor Edmonton en Jasper tijdens de feestdagen

Ben jij in Edmonton en Jasper tijdens de feestdagen? Dan is er genoeg leuks te doen om je helemaal in de kerst spirit te brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje caroling, warme chocolademelk drinken, veel kerstversieringen, kerstkoekjes bakken en op de foto met de kerstman? Lees hier onze vijf tips voor de feestdagen!

Edmonton

1. Caroling bij The Ledge
Als je houdt van kerstliedjes en het zogenaamde caroling kun je naar het Alberta Legislature, ofwel ‘the ledge’, in Edmonton komen tussen 7 en 23 december. Duizenden sfeervolle lichtjes bieden het perfecte decor voor een avondwandeling rond het prachtige terrein. Vijftig muzikale ensembles uit de hele provincie Alberta zullen hun liederen ten gehoren brengen op de grote trap van het gebouw. 

2. Warme chocolademelk en sterrenkijken in Elk Island National Park
Ontsnap aan de stad en begeef je naar Elk island National Park, op ongeveer drie kwartier rijden van Edmonton, voor een romantische sneeuwschoenwandeling met aansluitend een avond sterrenkijken. Warm je aan een gezellig kampvuur, warme chocolademelk en s’mores. En wie weet spot je ook nog het noorderlicht!

3. Versierde kersthuizen op Candy Cane Lane
Van 12 december tot 1 januari kun je genieten van extravagant versierde kersthuizen op Candy Cane Lane. Voor een paar weken wordt een gewone wijk in Edmonton omgetoverd tot de Noordpool. De mensen die er wonen gooien nooit zomaar kerstversiering weg en maken er elk jaar een waar feestje van; van een levensgrote kerstman, rendieren en kerstbomen tot kunstwerken van duizenden lichtjes.

Jasper

4. Kerstevenementen voor het hele gezin
In het Sawridge Inn and Conference Center kun je tijdens de feestdagen terecht voor leuke evenementen voor het hele gezin. Ga bijvoorbeeld gingerbread koekjes versieren op 23 december, doe mee aan de Christmas scavenger hunt tussen 20 en 31 december, of geef je verlanglijstje persoonlijk aan de kerstman op 24 december. 

5. Jasper festival of Christmas
Verblijf in de Fairmont Jasper Park Lodge voor het echte kerstgevoel. Er wordt een Kids’ Christmas Carnival georganiseerd waar je onder andere je eigen stocking kunt versieren, je kunt je brief naar de kerstman versturen (waar je dan ook een persoonlijk antwoord op krijgt) en je kunt naar Santa’s Cabin voor kerstige slaapverhaaltjes en een winterse familiefoto.

Ga jij kerst ook vieren in Canada? Laat het weten in de reacties. Nog geen wintersportreis geboekt voor deze winter? Via Sneeuwzeker Deals kan het al vanaf €1025 per persoon. Bekijk hier onze deals.


Deel dit bericht

Rechtstreeks in 8,5 uur naar Edmonton, Canada vanaf Amsterdam

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De beste reisorganisaties en de scherpste deals voor een wintersport naar Canada
  • Hotelovernachtingen, transport, skipas en retourvlucht altijd inbegrepen!
  • Je eigen ski's of snowboard gratis mee met KLM
  • Direct in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton met KLM
  • Unieke poedersneeuw ervaring in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer