Edmonton International Airport experimenteert met sneltesten

Het vliegveld in Edmonton wordt de testlocatie voor COVID-19 sneltesten. Met deze test weet je binnen een minuut al of je het coronavirus wel of niet hebt. Hiermee willen ze het vertrouwen terug brengen bij reizigers, zodat mensen het weer aandurven om op reis te gaan.

Edmonton International Airport werkt samen met het bedrijf GLC Medical om te kunnen experimenteren met de nieuwe COVID-19-testunit, waarmee je na enkele seconden al de uitslag weet. Met een apparaatje wordt er een speekselmonster genomen. De proef op het vliegveld duurt een paar weken en begint in dit najaar.

Edmonton International Airport wilt het vliegveld zo schoon en veilig mogelijk maken, zodat jij je totaal op je gemak voelt op de luchthaven. EIA is voortdurend bezig om nieuwe manieren te bedenken om voor deze veiligheid te zorgen. Hierbij moet je denken aan contactloze technologieën voor passagiers en het personeel op de luchthaven. 

KLM vliegt sinds 29 oktober weer twee keer per week naar de Canadese Rocky Mountains. Op dit moment is Canada alleen toegankelijk voor noodzakelijke reizen, maar wij hopen dat er binnenkort, dankzij de nieuwe sneltesten en de maatregelen op het vliegveld van Edmonton, weer volop gereisd kan worden naar de schitterende omgeving van Edmonton en Jasper.

Op de website van Edmonton International Airport kan je meer informatie vinden over de luchthaven. Houd ook het actuele reisadvies voor Canada in de gaten op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.


Deel dit bericht

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De mooiste toekomstige reismogelijkheden van de beste reisorganisaties voor een wintersport naar Canada
  • Retourvlucht, hotelovernachtingen, skipas en lokaal vervoer altijd inbegrepen!
  • Comfortabel vliegen met KLM van Amsterdam naar Edmonton International Airport
  • Unieke poedersneeuw ervaring in Jasper National Park in Alberta
  • Alleen via SneeuwzekerDeals.nl: gratis eigen ski’s of snowboard mee!

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer