KLM vliegt nu ook op vrijdag! Extra beschikbaarheid krokusvakantie 2019

Goed nieuws: KLM kondigt aan deze winter extra vluchten in te zetten naar het Canadese Edmonton, de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains! Het beste nieuws is nog wel dat deze vlucht op de vrijdag zal worden uitgevoerd. Dit betekent vaak minder vrije dagen opnemen omdat de vluchten beter aansluiten op het weekend. Ook is er hiermee extra beschikbaarheid voor de krokusvakantie!

De kerstperiode en krokusvakantie zijn altijd populaire tijden om op wintersport te gaan. Doordat de extra vlucht vanaf 20 januari wordt ingezet (tot eind maart) betekent dit dat er extra beschikbaarheid is gekomen voor tijdens de krokusvakantie. Je kunt vertrekken op 1 maart 2019 voor een week winterplezier in Canada.

Check bijvoorbeeld deze deals:

Week Jasper in The Crimson Hotel (***) met Connections (v.a. €899 – vertrek krokusvakantie: v.a. €949)
↠ Week Jasper in de Fairmont Jasper Park Lodge (****+) met Connections (v.a. €1299 – vertrek krokusvakantie: v.a. €1349)

Dag-tot-dagprogramma


We horen je denken: “Hoe ziet zo’n reis eruit dan?” Als we een vertrek op vrijdag als uitgangspunt nemen, zal jullie vakantie naar Canada er ongeveer zo uitzien:

Dag 1: vrijdag
Je vertrekt om 14.30 uur vanaf Schiphol met de non-stop KLM-vlucht van 8,5 uur naar Edmonton in Canada. Doordat je via SneeuwzekerDeals.be hebt geboekt kan je gratis je eigen ski’s of snowboard meenemen. Op Edmonton International Airport arriveer je om 15.30 uur (lokale tijd) en stap je in de aansluitende shuttlebus van SunDog Tours die je naar het hart van de Rockies – Jasper – brengt. (Tip: om de jetlag zo snel mogelijk te boven te zijn blijf je zo lang mogelijk wakker). Bekijk de vluchtinformatie van de KLM-vluchten om volledig op de hoogte te zijn hoe je vanuit België naar Amsterdam kunt reizen!

Dag 2 tot 7
Deze dagen kan je alles ontdekken wat Jasper National Park te bieden heeft: ga skiën op de pistes van Marmot Basin, geniet van de leuke restaurants in Jasper, maak een Icewalk door de Maligne Canyon waar je over een bevroren rivier en langs ijswatervallen loopt of ga wildlife spotten. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om van je skivakantie de ultieme wintertrip inclusief een aantal toffe winterexcursies te maken!

Check de excursies en activiteiten in Jasper

Dag 8: terug naar Amsterdam op vrijdag
Vandaag is de reis helaas alweer bijna afgelopen. Rond 10.00 uur word je opgehaald met de shuttlebus van SunDog Tours om weer terug te gaan naar Edmonton International Airport. Daar stap je weer aan boord van de vlucht van KLM. Ready for departure om 17.30 uur!

Dag 9: aankomst in Amsterdam op zaterdag
Doordat je een nachtvlucht hebt, arriveer je de volgende ochtend rond 10.15 uur weer op Schiphol. Je hebt nog 2 dagen om na te genieten voordat de verplichtingen weer roepen!

Geweldig, toch? Boek vandaag nog jouw Powder Flight to the Canadian Rockies!

Ook leuk: Edmonton

Een week lang de winter beleven in Jasper National Park is natuurlijk al fantastisch, maar ook leuk is het om een bezoek te brengen aan de hoofdstad van Alberta, Edmonton. Hier kan je een ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers bijwonen, een Segway-tour door de River Valley maken of een bezoek brengen aan Elk Island National Park. Combineer de natuur met de bruisende stad!

Check onze City & Ski deal

Nieuwe dienstregeling KLM

De winterdienstregeling gaat in op 1 november 2018 en zal er als volgt uitzien:

↠ 1 november t/m 7 januari: vertrek op dinsdag, donderdag en zondag
↠ 7 januari t/m 20 januari: vertrek op dinsdag en zondag
↠ 20 januari t/m 28 februari: vertrek op dinsdag, vrijdag en zondag
↠ 1 maart t/m 30 maart: vertrek op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag

De vlucht vertrekt op de genoemde dagen altijd om 14.30 uur vanaf Schiphol en komt om 15.30 uur lokale tijd aan op Edmonton International Airport. De terugvlucht vertrekt om 17.30 uur vanuit Edmonton en komt de volgende ochtend om 10.15 uur aan op Amsterdam.


Deel dit bericht

Rechtstreeks in 8,5 uur naar Edmonton, Canada vanaf Amsterdam

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De beste reisorganisaties en de scherpste deals voor een wintersport naar Canada
  • Hotelovernachtingen, transport, skipas en retourvlucht altijd inbegrepen!
  • Je eigen ski's of snowboard gratis mee met KLM
  • Direct in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton met KLM
  • Unieke poedersneeuw ervaring in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer