€50 korting op jouw reis naar Canada!

Wintersport? Dit jaar ga je naar Canada! Want waarom zou je nog naar de Alpen gaan als je ook kan genieten van de poedersneeuw van de Rocky Mountains? Zeker met deze exclusieve Premium Sport-Deal.

Speciaal voor deelnemers van de winactie van Premium Sport heeft Sneeuwzeker Deals een heel aantrekkelijk aanbod. Boek een van de pakketreizen (dat kan al vanaf €899 p.p.!) en krijg €50 korting op jouw reis!

Hoe krijg je deze korting? 

  1. Pak de bevestigingsmail van jouw deelname aan de winactie erbij. Hierin staat een code die je kunt gebruiken om deze korting te krijgen
  2. Bekijk de pakketten van de reisorganisaties die aangesloten zijn bij deze actie hieronder en kies het pakket dat helemaal bij jouw reiswensen past
  3. Ga naar de offerte aanvraag en vul in het opmerkingenveld de code uit de e-mail in
  4. Je krijgt €50 korting op de uiteindelijke prijs van het pakket.

Lees de actievoorwaarden van de Premium Sport-Deals

Deze pakketten zijn onderdeel van de Premium Sport-Deals

Jij wilt toch ook €50 korting op jouw vakantie naar Canada? Met de populaire reisorganisatie Connections kun je op Sneeuwzeker Deals meedoen aan deze actie. Om de korting te krijgen vul je de code uit de mail in tijdens het aanvragen van een offerte in het opmerkingenveld en that’s it!

Hieronder vind je de pakketten van Connections die mee doen aan deze Premium Sport-Deals. Klik op een van de pakketten hieronder, vraag jouw offerte aan, boek de reis en krijg €50 korting op het totaalbedrag.*

Unieke wintersport in Jasper
Unieke Ski & City reis in Canada
Luxe winteravontuur in Jasper

* Dit zijn de enige pakketten die mee doen aan deze actie. Andere pakketten van andere reisorganisaties gelden niet voor deze actie.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.