Over Kriski.be

Skiplezier op alle niveaus
Bij Kriski.be zijn ze verzot op skiën. Ze weten dan ook heel goed hoe ze de perfecte skigebieden voor de reizen moeten selecteren. Daarbij spitsen ze zichzelf voornamelijk toe op familiereizen. Je vindt altijd groene en blauwe pistes voor kinderen en beginners, maar ook de gevorderde skiër komt bij Kriski.be aan zijn trekken: de skireizen omvatten evengoed uitdagende pistes, steile afdalingen en adrenalinekicks voor daredevils.

Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden van Kriski kun je terugvinden op deze pagina. Het is aan te raden om een goede annuleringsverzekering voor je reis af te sluiten. Wanneer je genoodzaakt bent je reis te annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, of omdat Canada een oranje reisadvies krijgt, dan krijg je met een annuleringsverzekering je (vaak) geld terug. Vraag naar de mogelijkheden bij de reisorganisatie of sluit er zelf één af. Check altijd goed wat er precies gedekt wordt.

Contactgegevens

Neem je liever direct contact met Kriski.be op of heb je vragen over een van de pakketten? Kriski.be is te bereiken via:

Kriski Reizen
Hoogpoort 31
9000 Gent
+32 9 226 31 81
info@kriski.be

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.