Culinair

Van verse handgemaakte chocolade bij Sweet Lollapalooza tot de lekkerste mokka bij Square 1 Coffee, Edmonton heeft op culinair gebied een hoop te bieden. Ga in de wijk Downtown bijvoorbeeld naar binnen bij The Marc om de Franse keuken te ontdekken. Voor een lokale culinaire ervaring kun je ook naar het prijswinnende The Harvest Room in de wijk East End, waar een scala aan lokale gerechten wordt geserveerd. En na een heerlijk diner kun je nog een afzakkertje nemen in Bar Clementine. Velen zeggen dat hier de beste cocktails worden geserveerd. 

Bier Tours

South Edmonton Brewery Tour
In deze tour ga je met een echte kenner langs drie brouwerijen in het nieuwe “Southside Brewery District”. Ontdek de nieuwe wijk aan de hand van lokaal gebrouwen bier en kom meer te weten over het hele proces. De tour duurt van 17.30 – 21.00 uur. Deelname kan vanaf 18 jaar en kost $95 / €81 per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Edmonton’s Craft Beer Tour
Cheers! Met deze smakelijke tour bezoek je maar liefst 3 lokale Edmontonse bierbrouwerijen. Enthousiaste gidsen vertellen je natuurlijk alles over het brouwproces en uiteraard wordt er geproefd! De tour duurt van 16.45 – 20.30 uur en lunch is inclusief. Deelname vanaf 18 jaar. Deelname kost $89 / €76 p.p. Klik hier voor meer informatie.

Likeuren en cocktails

Spirit of Leduc Distillery Tour
Met deze tour ga je langs twee Leduc distillerijen, en krijg je een heerlijke lunch. Allebei hebben ze een eigen herkomst verhaal, die de gids je maar al te graag uitlegt. Daarnaast ga je natuurlijk ook verschillende soorten likeur proeven. Alle likeuren zijn gebrouwen van lokale producten. De tour duurt van 11.00 – 15.15 uur. Deelname kan vanaf 18 jaar en kost $95 / €81 per persoon. Klik hiervoor meer informatie.

Spirit of Edmonton Distillery Tour
Ga mee op deze tour langs 3 lokale distilleerderijen en cocktailbar The Almanac en proef de smaak van Edmonton! Tijdens deze groepstour leer je alles over de lokaal gedistilleerde dranken, het proces en natuurlijk proef je ook al dat lekkers. De tour duurt van 14.45 – 18.45 uur. Deelname kan vanaf 18 jaar en kost $95 / €81 p.p. Klik hier voor meer informatie.

Edmonton Cocktail Tour
De Edmonton Cocktail Tour neemt je mee door het bruisende downtown van Edmonton. Hier vind je de leukste cocktailbars met de meest kleurrijke cocktails. Al lopend ga je van bar tot bar en proef je de meest uiteenlopende cocktails, allemaal met een uniek verhaal. De tour duurt van 17.30 – 20.30 uur. Deelname kan vanaf 18 jaar en kost $95 / €81 per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.