Ontdek bevroren watervallen met de Maligne Canyon Icewalk

Maligne Canyon is een van de mooiste plekjes in Jasper National Park en met deze excursie zie je zelf waarom! In de zomermaanden stort het water hier rijkelijk naar beneden, maar in de winter zijn de watervallen stijf bevroren. Met de Icewalk wandel je langs deze watervallen, maar ook naar ijsgrotten en bijzondere ijsformaties in de bodem van de canyon, de diepste in het National Park. De tocht vindt plaats onder leiding van een ervaren gids en duurt 3 uur. Je loopt voornamelijk bergafwaarts met speciale laarzen met sneeuwspikes zodat je op een veilige manier de Maligne Canyon kunt ontdekken. Je dient wel zelf voor passende kleding te zorgen. Transfer van en naar jouw accommodatie in Jasper is inbegrepen. De richtprijs van deze tour bedraagt $69 / €45 voor volwassenen en $35 / €24 voor kinderen. Klik hier voor meer informatie.

Voor echte avonturiers: ga ijsklimmen!

En nee, je hoeft geen ervaren bergbeklimmer te zijn om deze excursie te maken, ook als je het nog nooit hebt geklommen kun jij mee. Ijsklimmen is een van de tofste activiteiten die je kunt ondernemen tijdens jouw wintersportvakantie in Alberta en op deze manier kom je op plekken waar andere parkbezoekers niet kunnen komen. Met Rockaboo Mountain Adventures reis je naar een bevroren waterval in de buurt van Jasper en ga je met een complete klimuitrusting het ijs trotseren. Het is ook mogelijk om een privé-tour te boeken. Richtprijzen: $225 / €153 p.p. voor de groepstour en $600 / €408 p.p voor een privé-tour. Klik hier voor meer informatie.

Vlieg met KLM van Amsterdam naar Edmonton, Canada

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • Complete en voordelige reizen voor een wintersport naar de Rocky Mountains
  • Alle deals zijn inclusief KLM-vlucht, accommodatie, skipas en lokaal vervoer
  • Alleen via Sneeuwzeker Deals: gratis eigen ski’s of snowboard mee!
  • Unieke powder snow experience in Jasper National Park
  • City & Ski: stedentrip Edmonton gecombineerd met skiën in de Rockies

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.