Canadese bestemmingen Edmonton en Jasper bieden komende winter tal van nieuwe belevenissen

Nu een nog completere wintersportvakantie

Terwijl de zomer nog in volle gang is zijn ook de voorbereidingen voor het wintersportseizoen van 2018/19 alweer van start gegaan en zijn de Canadese bestemmingen Edmonton en Jasper klaar voor de winter. Beide bestemmingen investeren ook dit seizoen weer in uitstapjes, belevenissen en verbetering van het aanbod. Door Travel + Leisure werd Edmonton in december 2017 al uitgeroepen tot 1 of the 50 best places to travel to in 2018 en ook komend jaar zijn er weer genoeg redenen om die kant op te vliegen.

Royal Alberta Museum
In het late najaar van 2018 heropent het Royal Alberta Museum na een jarenlange herontwikkeling weer haar deuren. Tegen het einde van het jaar kun je het museum in het Arts District in downtown Edmonton weer bezoeken voor tentoonstellingen over de geschiedenis van mens en natuur. Het Royal Alberta Museum krijgt een twee keer zo grote expositieruimte en meer interactiemogelijkheden. Hou de website van het Royal Alberta Museum in de gaten voor de exacte datum van de heropening.

JACEK Chocolate Experience and Tour
Voor chocoholics is de nieuwe JACEK Chocolate Experience & Tour de uitgelezen beleving in Edmonton. Twee keer per maand organiseert JACEK Chocolate Couture een toer door hun studio waarbij men alles leert over het maken van chocolade, een kijkje achter de schermen kan nemen en natuurlijk ook kan proeven.

Edmonton City Hall

Edmonton, Kanada | ScheesichereDeals.de

Sterrenkijken in het grootste Dark Sky Preserve ter wereld
Het is in Jasper National Park zo donker dat het door the Royal Astronomical Society of Canada is uitgeroepen tot dark sky preserve, waardoor je hier geweldig sterren kunt kijken. Niet alleen is Jasper het grootste dark sky preserve ter wereld, sinds deze winter heeft het ook haar eigen Planetarium bij de Fairmont Jasper Park Lodge. Tijdens een 35 minuten durende  en interactieve ‘show’ van astronomen in de dome, kan een 50-koppig publiek de Canadese sterrenstelsels bewonderen en alles leren over Melkweg.

Abraham ‘Bubble’ Lake Tour met helikoptervlucht
Gloednieuw deze winter is ook een toer met een combinatie van een helikoptervlucht en een sneeuwschoenwandeling naar Abraham Lake. Het bijzondere aan dit meer is niet dat het ’s winters volledig bevriest, maar dat er tijdens de bevriezing honderden bubbels in het ijs ontstaan. Hierdoor heeft het meer de bijnaam ‘Bubble Lake’ heeft gekregen. Deze toer is een unieke ervaring in de Canadese Rockies.

Planetarium Jasper National Park

Bubble Lake / Abraham Lake

Jasper Food Tours
Met de Jasper Food Tours van local Estelle Blanchette, is Jasper vanaf dit jaar een culinaire belevenis rijker. Tijdens een drie-uur durende wandeling door het Canadese dorpje ontdek je de beste en leukste culinaire adresjes, proef je van typisch Canadese gerechten, geniet je van de smaak van wild uit de Rockies en drink je lokaal gebrouwen biertjes. Vegetariër of een glutenallergie? Geen probleem, ook dan kun je deelnemen aan de Jasper Food Tour.

Toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains
Niet alleen bovengenoemde belevenissen zijn een reden om deze winter naar Edmonton en Jasper af te reizen, beide bestemmingen zijn ook nog eens dé toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains waar je ’s winters uitstekend kunt skiën. Op slechts 20 minuten rijden van Jasper ligt het sneeuwzekere skigebied Marmot Basin, dat met 91 gevarieerde pistes en 3 fun parks alles in huis heeft voor iedere wintersporter.

Voor een vanaf-prijs van €869,- per persoon reis je komende winter naar Edmonton en Jasper. Deze deal van SneeuwzekerDeals.nl is inclusief een rechtstreekse retourvlucht met KLM, hotelovernachtingen, skipas, transfer én de mogelijkheid om gratis je eigen ski’s of snowboard mee te nemen.


Deel dit bericht

Rechtstreeks in 8,5 uur naar Edmonton, Canada vanaf Amsterdam

Waarom kiezen voor Sneeuwzeker Deals?

  • De beste reisorganisaties en de scherpste deals voor een wintersport naar Canada
  • Hotelovernachtingen, transport, skipas en retourvlucht altijd inbegrepen!
  • Je eigen ski's of snowboard gratis mee met KLM
  • Direct in 8,5 uur van Amsterdam naar Edmonton met KLM
  • Unieke poedersneeuw ervaring in Jasper National Park in Alberta

Nieuwsbriefaanbiedingen

Ik wil graag op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Sneeuwzeker Deals. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer